Miep is een boerin uit het Limburgse Siebengewald. Ze woont daar samen met haar man Toon. Het valt niet mee al dat werk op de boerderij en daarom trekken zij er af en toe een paar dagen tussenuit om op adem te komen. Miep zoekt dan leuke gelegenheden op om mensen tegen te komen. Want ze kletst graag, héél graag.

Getooid in een groene loden mantel en met een tas, waar de groenten uitpuilt, sjouwt Miep tussen de mensen door. Met haar volumineuze schelle stem houdt ze de mensen op de hoogte van haar meningen. En die heeft ze genoeg. Op een voor haar natuurlijke wijze weet ze iedereen met haar meningen en commentaren te overdonderen. De bezoekers aan uw evenement zullen door Miep in haar leefwereld worden opgeslokt.

U kunt Miep tegenkomen op alle mogelijke buiten-aktiviteiten zoals op straattheaterfestivals, braderieën en winkelpromenades, maar ook op personeelsfeesten, gala’s, beurzen en recepties is Miep inzetbaar. Ze zal de mensen hartelijk ontvangen en hen informeren over de tarieven van de consumpties en de tijd waarop het broodje kroket geserveerd zal worden.
Wilt u een goed excuus om uw congres te onderbreken of wilt u kostelijk vermaak om uw seminar te verlevendigen, dan is Miep de aangewezen figuur...
Tevens is Miep in voor alle speciale opdrachten.

https://youtu.be/7qj_0o_9dfM